Mobilă la Comandă in Rm Valcea,Sibiu,Bucuresti,Craiova,Tg Jiu,Slatina si Pitesti .

Despre Mobi Design

Sc.Mobi-Design-Valcea SRL Realizeaza mobila la comanda din PAL melaminat si MDF, dupa orice model, dimensiune sau nuanta. Mobilierul care se produce pe baza de comanda se poate realiza intr-o gama foarte diferita de materiale, texturi, nuante si dimensiuni , in Valcea , Sibiu, Bucuresti, Slatina,Pitesti ,Tg Jiu si Craiova .

Mobila la comanda

Mobi Design este partenerul ideal pentru dumneavoastra in gasirea de solutii personalizate pentru mobila la comanda destinata atat uzului casnic cat si celui comercial.

2020

Poate că 2020 a fost anul pandemiei, dar lumea științei și a tehnologiei nu s-a rezumat doar la coronavirus. N-a fost 2000, când lumea ar fi fost dată peste cap de bug-ul mileniului, Y2K, nici 2012, când s-a încheiat calendarul mayaș, ci 2020. Anul în care lumea (aproape) că s-a oprit în loc din cauza lui SARS-CoV-2. Un virus ciudat, nu suficient de letal încât să ucidă precum ruda sa de acum două decenii, SARS, dar care s-a răspândit, perfid, în toată lumea, cu ajutorul unei perioade de incubație neclare și a confuziei cu alte boli respiratorii. Avem parte de prima pandemie provocată de o boală nouă, în acest mileniu. Din fericire, știința dovedește că a avansat imens și că, atunci când există sprijin politic și financiar, poate rezolva inclusiv crearea unui vaccin, de la zero, în mai puțin de un an. Dincolo de asta, 2020 a mers mai departe, chiar și cu lucrat de la distanță, tot felul de forme de carantină și teama de a nu contracta virusul sau a nu-l da celor dragi aflați în grupe de risc. N-a fost totul despre COVID-19. S-au făcut descoperi în știință, s-au inventat tot felul de dispozitive spectaculoase, am aflat noutăți despre univers… Sunt intenționat vag, pentru că le vom dezvălui pe toate, într-o serie de articole pe care o începem pe 15 decembrie și o vom continua până la sfârșitul anului. Câte 12 pe domeniu, nu neapărat una pe lună și nici în ordinea importanței. Nu sunt topuri, sunt listele unor momente-cheie (fie ele pandemice sau nu).

Mobila la comanda

Transpunem în realitate ideile dumneavoastră având avantajul unei echipe tinere, dedicată și bine pregatită profesional

Servicii de transport si montaj

Societatea noastra va asigura montajul si transportul la toata gama de mobilier produs de noi , totul fiind gratuit.

Garantia produselor

Oferim pentru mobilierul produs de noi o garantie de 2 ani. Stim cum si cu ce materiale se produc mobilierele noastre, asa ca oferim garantia cu toata increderea. Chiar si dupa cei 2 ani, colegii nostri va pot ajuta oferindu-va servicii de reparatie sau inlocuire de materiale si accesorii defecte .

Online Support

 

  • Rm Valcea
  • Str. Stirbei Voda Nr.103